Let op: Deze privacy en cookie statement heeft betrekking op de websites en Applicaties van www.jumbo-oss.nl en niet op Jumbo.com tenzij hier naar wordt verwezen. 
Cookie Statement in het kort 

Ga je het verhaal helemaal lezen? Dat mag hoor. Al begrijpen we het als je daar geen zin in hebt. Of was je op zoek naar dat cookie recept zonder calorieën? Misschien vind je ze hier wel. Een korte uitleg hoe het werkt: cookies zijn veilige stukjes informatie die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van jouw computer. Heb je daar last van? Nee, juist niet. Dankzij deze cookies kunnen we jou ook online goed helpen. 

Hou je toch niet zo van cookies? Je kan ze altijd weggooien. Maar dat is, net zoals bij echte koekjes, toch een beetje zonde. Als je nog meer wil weten, lees dan lekker verder.

COOKIE STATEMENT
Dit Cookie Statement van Jumbo beschrijft van welke cookies Jumbo van Bergen (verder te noemen als "Jumbo") gebruik maakt via haar Websites en Applicaties en waarvoor deze cookies worden gebruikt. We raden je aan om dit Cookie Statement aandachtig door te nemen.

Wat zijn Cookies?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de Websites of Applicaties worden meegestuurd aan jouw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van jouw computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De browser kan deze informatie bij een volgend bezoek aan de Websites of Applicaties terugsturen. De cookies die via deze Website of Applicatie worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen.

Welke cookies hanteert Jumbo en voor welk doel?

Functionele cookies
Jumbo maakt in de eerste plaats gebruik van functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om aan jou de diensten en functionaliteiten te kunnen leveren waar je om hebt gevraagd. Zo zorgen functionele cookies er voor dat je na het inloggen op de Websites of Applicaties niet op elke pagina opnieuw hoeft in te loggen. Ook onthouden functionele cookies de producten die je in het winkelwagentje plaatst en informatie die je in (bestel)formulieren opneemt. Tevens zorgen deze cookies er voor dat je via de Websites en Applicaties betalingen kunt verrichten. Het is niet mogelijk om je voor functionele cookies af te melden.


Analytics cookies
Voor het verzamelen van webstatistieken over het gebruik en bezoek van de Website en/of Applicatie, maakt Jumbo gebruik van Google Analytics-cookies. Dit cookie registreert jouw gebruik van de website. Deze gegevens worden vervolgens door Google geanalyseerd en de resultaten hiervan worden aan Jumbo verstrekt. Jumbo verkrijgt op deze wijze inzicht in de wijze waarop de Websites en Applicaties worden gebruikt en kan aan de hand van die gegevens zo nodig aanpassingen in de Websites, Applicaties en/of haar dienstverlening doorvoeren. In dit kader heeft Jumbo met Google een bewerkersovereenkomst gesloten. Verder maskeert Jumbo het laatste octet van uw IP-adres dat aan Google wordt toegezonden en heeft zij de optie ‘gegevens delen’ binnen de Google Analytics omgeving uit gezet, Tot slot maakt Jumbo geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google analytics cookies, tenzij je daarvoor toestemming hebt verleend. Omdat Jumbo de hiervoor vermelde maatregelen heeft genomen, zijn de cookies van Google Analytics als functionele cookies aan te merken.  

Cookies van derden
Via de Websites en de Applicaties worden cookies geplaatst die afkomstig zijn van derde partijen.  Zo worden bij het tonen van video’s die afkomstig zijn van websites van derden, waaronder YouTube, door deze derde partijen cookies geplaatst die het mogelijk maken om de video’s aan jou te tonen. Daarnaast kunnen er cookies worden geplaatst die worden gebruikt om jouw surfgedrag over meerdere websites te volgen en een profiel van jouw surfgedrag op te bouwen.

Via de Website en de Applicaties wordt ook toegang geboden tot verschillende sociale media, waaronder begrepen maar niet beperkt tot Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en AddThis. Met behulp van deze zogenaamde social plug ins kun je informatie op de website met anderen delen dan wel deze aanbevelen. Wanneer je op een webpagina komt waarop de social plug ins van deze sociale media staan afgebeeld, worden er door derde partijen cookies op jouw Apparatuur geplaatst. Deze cookies verzamelen onder meer informatie over je browser en de websites die je hebt bezocht met jouw IP-adres.

Op het gebruik van de cookies die via de video’s en/of social plug ins op de Websites en/of Applicaties worden geplaatst, zijn nadere voorwaarden van derde partijen van toepassing. Jumbo accepteert geen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor deze voorwaarden van derden. Jumbo verwijst jou naar de voorwaarden van de desbetreffende partijen die hieronder zijn weergegeven:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • AddThis
  • Youtube
  • Advertenties

 

Profiling 

Jumbo maakt op haar website gebruikt van re-targeting/re-marketing technologieën. Het doel van deze technologieën is om jou interessante en op maat gemaakte aanbiedingen te kunnen doen. Om dit te realiseren plaatst Jumbo via de Websites en Applicaties cookies op jouw Apparaat die het mogelijk maken om jouw surfgedrag op de Websites en Applicaties te volgen en een profiel van jouw surfgedrag op te bouwen. Op basis van dit profiel kan Jumbo jou op maat gemaakte advertenties tonen op websites van derden. Jumbo maakt hierbij, onder meer, gebruik van de volgende netwerken:

  • Google Analytics voor re-marketing via het Google netwerk.
De gegevens die met behulp van Google Analytics worden verzameld, worden naast de doeleinden als vermeld onder de paragraaf “Analytics cookies”, tevens gebruikt voor het tonen van advertenties op maat indien je bij de cookie voorkeuren hebt aangegeven dat je ook profiling cookies wil ontvangen.

Facebook Website Custom Audiences
Met behulp van Website Custom Audiences van Facebook kan Jumbo data van haar website gebruiken om jou relevante advertenties op Facebook te tonen. Via een pixel geïntegreerd in de website van Jumbo, wordt algemene informatie omtrent je browser sessie, inclusief een eventueel Facebook cookie en de webpagina die je bezoekt aan Facebook verzonden. Op basis van deze gegevens kunnen Facebook gebruikers in een bepaalde Custom Audience worden geplaatst en kunnen ze op maat gemaakte advertenties geserveerd krijgen.
De gegevens die op deze wijze worden verzameld, worden niet gekoppeld aan de gegevens in jouw Mijn Jumbo Account.

 

Uitlezen informatie zonder cookies
Naast het plaatsen van cookies, leest Jumbo ook informatie uit uw browser en Apparaat zonder dat een cookie is geplaatst. Op deze wijze verzamelt Jumbo (technische) eigenschappen van uw Apparaat en door u gebruikte software, zoals het type besturingssysteem, de browserinstellingen, geïnstalleerde plug-ins, tijdzone en beeldschermgrootte. Jumbo gebruikt deze informatie om jouw surfgedrag te kunnen volgen en haar diensten nog beter op jouw gebruik te kunnen afstemmen.

Verwijderen cookies
De toestemming die je hebt gegeven aan Jumbo voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je te allen tijde intrekken door jouw browser zo instellen dat deze geen cookies accepteert en/of door alle in jouw browser reeds geplaatste cookies te verwijderen. Hier kan je lezen op welke wijze je binnen de verschillende internet browsers de verschillende type cookies kunt verwijderen. Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de Websites en/of Applicaties niet of niet goed meer werken.

Wijzigingen
Dit Cookie Statement kan te allen tijde worden gewijzigd. Wijzigingen in dit Cookie Statement zullen via de Websites en/of Applicaties bekend worden gemaakt.

Vragen
Mocht je nog vragen hebben over dit Cookie Statement dan kun je een bericht sturen middels het Service/contactformulier. Verder kun je, onder meer, aanvullende informatie vinden over het gebruik van cookies op de website van de Consumentenbond.


Privacy Statement in het kort

Wat goed dat je checkt hoe het zit met jouw privacy. We doen er alles aan om jouw persoonsgegevens goed te beschermen, omdat we het fijn vinden dat je boodschappen doet bij Jumbo. Als je boodschappen bij ons bestelt, hoeft niemand te weten wat er in jouw mandje zit. Ook wil je natuurlijk niet dat jouw gegevens terecht komen bij andere bedrijven. In het Privacy Statement hieronder leggen we precies uit welke Informatie we verzamelen en hoe we daar zeer zorgvuldig mee omgaan. Je mag het hele verhaal lezen, maar de conclusie is dat wij je op basis van je persoonsgegevens helpen om makkelijk, snel én veilig boodschappen te bestellen. En jouw persoonsgegevens? Die bewaken wij op alle manieren mogelijk.

PRIVACY STATEMENT
Jumbo verzamelt, indien van toepassing, via haar Websites en Applicaties persoonsgegevens over jou (hierna: “Informatie”). We vinden het belangrijk dat je precies weet welke Informatie Jumbo over haar bezoekers verzamelt, voor welke doelen we deze Informatie gebruiken en hoe lang we deze Informatie bewaren. In dit Privacy Statement proberen we dat op een transparante manier te beschrijven. Jumbo staat er in ieder geval voor in dat jouw Informatie op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet wordt verzameld en gebruikt. We raden je aan om dit Privacy Statement aandachtig door te nemen voordat je van onze Websites en Applicaties gebruik maakt.

Als de met hoofdletters geschreven woorden niet in dit Privacy Statement worden gedefinieerd, worden ze gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden.

1. Inhoudsopgave

In dit Privacy Statement komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Inhoudsopgave
  2. Wie is Jumbo van Bergen?
  3. Contact met Jumbo
  4. Automatisch gegenereerde Informatie
  5. Mijn Jumbo Account
  6. Bestellingen
  7. Aanvullende dienstverlening
  8. Nieuwsbrieven
  9. Persoonlijke aanbiedingen
  10. Cookies
  11. Statistisch onderzoek
  12. Bewaren van Informatie
  13. Verstrekking aan derden
  14. Bescherming van jouw Informatie
  15. Wat zijn je rechten?
  16. Minderjarigen
  17. Wijzigingen in dit Privacy Statement
  18. Vragen?

2. Wie is Jumbo van Bergen?
Jumbo van Bergen houdt zich bezig met het verrichten van e-commerce activiteiten op het gebied van retail. Wij verwerken, indien van toepassing, de persoonsgegevens zoals vermeld in dit privacy statement.

Binnen Jumbo van Bergen. (hierna: “Jumbo”) aangewezen als verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de in dit privacy statement genoemde persoonsgegevens.

Jumbo is verantwoordelijk voor de wijze waarop jouw Informatie wordt verzameld, gebruikt en opgeslagen.

Jumbo van Bergen
Wolfskooi 49
5346 AH  Oss

De contactgegevens van de Functionaris voor de Gegevensbescherming zijn:
 - systeembeheerder@jumbo-oss.nl

3. Contact met Jumbo
Als je contact opneemt met de klantenservice van Jumbo omdat je vragen of klachten hebt over de dienstverlening van Jumbo, zullen wij jouw contactgegevens en jouw vraag of klacht opslaan. Jumbo kan jou vragen om meer Informatie te geven indien wij dat nodig vinden voor de beantwoording van de vraag of afhandeling van de klacht.

De Informatie die op deze wijze wordt verzameld, wordt onder meer gebruikt voor de beantwoording van de betreffende vragen en de afhandeling van klachten. Deze verwerking van jouw Informatie is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Jumbo, namelijk het belang om jou als klant efficiënt te kunnen bedienen en de klantenservice van Jumbo te optimaliseren. De verstrekte Informatie wordt tevens opgeslagen in de centrale database en gebruikt voor de in dit Privacy Statement vermelde doeleinden.

Deze voorwaarden gelden ook als je bij Jumbo een verzoek doet om inzage in de Informatie die Jumbo over jou opslaat of als jij Jumbo verzoekt bepaalde Informatie te wijzigen of te verwijderen. In paragraaf 15 staat meer informatie over de manier waarop deze verzoeken kunnen worden ingediend.

De Informatie die Jumbo verzamelt in het kader van het gebruik van de Website en Applicaties gebruikt Jumbo, voor zover noodzakelijk, ook  voor klanttevredenheidsonderzoek en evaluatiedoeleinden. Verder biedt Jumbo aan bepaalde klanten de mogelijkheid tot deelname aan het Jumbo Online Test Team (”JOTT”). Verwerkingen van Informatie in het kader van  klanttevredenheidsonderzoek, evaluatie en JOTT doet Jumbo op basis van haar gerechtvaardigd belang om haar diensten te optimaliseren en aan te passen op de wensen van haar klanten. In iedere e-mail verzonden in het kader van klanttevredenheidsonderzoek, evaluatie of JOTT, is de mogelijkheid tot afmelding opgenomen.

4. Automatisch gegenereerde Informatie
Om de Websites en Applicaties optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina's goed te kunnen weergeven en om de Websites en Applicaties te kunnen beveiligen) heeft Jumbo bepaalde Informatie nodig. Jumbo verzamelt daarom automatisch gegenereerde Informatie over jouw surfgedrag tijdens jouw gebruik van de Websites en/of Applicaties. Deze informatie bestaat uit je IP-adres (nummer van je computer dat het mogelijk maakt jouw computer te herkennen), het type browser (computerprogramma om internetpagina's mee te kunnen bekijken), het computersysteem dat je gebruikt en de pagina's die je op de Websites en/of Applicaties bezoekt.

Deze Informatie gebruiken we onder meer om onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen aan te passen en om technische problemen en beveiligingskwesties op te lossen. Deze verwerking van jouw Informatie is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van Jumbo, namelijk het belang van Jumbo om haar Websites en Applicaties te beveiligen en zo gebruiksvriendelijk mogelijk aan te kunnen bieden.

De Informatie kan tevens worden gebruikt om anonieme statistische gegevens op te stellen. Zie hierover ook hoofdstuk 11 “Statistisch Onderzoek”. Als de automatisch gegeneerde Informatie met behulp van cookies wordt verzameld, is ook hoofdstuk 10 “Cookies” van toepassing. Indien de automatisch gegenereerde informatie wordt gebruikt in het kader van persoonlijke aanbiedingen, geldt hetgeen is bepaald onder 9.

5. Mijn Jumbo Account
Om volledig van de diensten en functionaliteiten gebruik te kunnen maken die Jumbo via de Websites en Applicaties aanbiedt, moet je, indien van toepassing, een Mijn Jumbo Account aanmaken.

Wanneer je het Mijn Jumbo Account creëert, wordt aan je gevraagd bepaalde Informatie te verstrekken. Je bent niet verplicht alle Informatie te verstrekken, het verstrekken van een geldig e-mailadres, wachtwoord, voor- en achternaam, postcode, huisnummer en telefoonnummer is verplicht. De Informatie die je verstrekt kun je altijd aanpassen. Wel geldt dat hoe meer Informatie je invult, des te beter wij onze dienstverlening op jou kunnen afstemmen.

De verstrekte Informatie gebruiken we, naast de verder in dit Privacy Statement besproken doeleinden, in de eerste plaats om het Mijn Jumbo Account te kunnen aanmaken en je de daarbij behorende functionaliteiten te kunnen leveren. Dit gebruik van jouw Informatie is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij jij partij bent met betrekking tot je gebruik van de diensten die Jumbo jou via de Websites en Applicaties aanbiedt.

De Informatie die je opgeeft bij het aanmaken van het Mijn Jumbo Account alsmede de Informatie die je daarna aan het Mijn Jumbo Account toevoegt of via andere functionaliteiten verstrekt, wordt centraal opgeslagen in de database van Jumbo en aan het Mijn Jumbo Account gekoppeld. Deze Informatie wordt ook gebruikt om je persoonlijke aanbiedingen te kunnen doen. Zie hierover hoofdstuk 9 “Persoonlijke aanbiedingen”.

Als je van een nieuwe functionaliteit gebruik wilt maken waarvoor je Informatie moet verstrekken die je al eerder hebt verstrekt, zal deze Informatie automatisch worden ingevuld. Dit voorkomt dat je bij elke nieuwe functionaliteit opnieuw Informatie moet invoeren. Indien je voor het aanmaken van het Mijn Jumbo Account al eerder Informatie aan Jumbo hebt verstrekt, zal Jumbo deze Informatie automatisch overzetten naar het Mijn Jumbo Account. Dit doen we op basis van ons gerechtvaardigd belang om onze dienstverlening voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.   

Voedselspecificaties 
Wanneer je een Mijn Jumbo Account aanmaakt, kun je informatie opgeven over allergieën. Je kunt opgeven voor welke ingrediënten je allergisch bent. Deze voedselspecificaties worden opgeslagen in het Mijn Jumbo Account en kunnen op elk moment door jou worden gewijzigd.

Wanneer er binnen de Websites en/of Applicaties voedingsmiddelen worden getoond die betrekking hebben op de voedselspecificaties die je hebt opgegeven, wordt daarvan bij deze producten melding van gemaakt. Zie voor meer informatie hierover de website en de Algemene Voorwaarden. De voedselspecificaties worden alleen op grond van jouw toestemming verwerkt en voor geen enkel ander doel gebruikt.

Boodschappenlijstjes en favoriete recepten (doorlinking naar Jumbo.com)
Op de Website en/of de Applicaties kun je boodschappenlijstjes maken en je favoriete recepten samenstellen. Indien je dit doet als je al een Mijn Jumbo Account hebt aangemaakt, wordt deze informatie door Jumbo opgeslagen en aan het Mijn Jumbo Account gekoppeld. Jumbo kan deze Informatie op basis van de door jou gegeven toestemming gebruiken om je op speciale aanbiedingen te attenderen of om specifiek voor jou relevante advertenties te tonen.

6. Bestellingen

Via de Websites en/of Applicaties kun je geforward worden naar jumbo.com voor het plaatsen van bestellingen. Hiervoor gelden dan de privacy en cookie statements van jumbo.com.


7. Aanvullende dienstverlening
Binnen het Mijn Jumbo Account biedt Jumbo je de mogelijkheid om aanvullende diensten af te nemen. Je kunt daarbij denken aan de deelname aan loyalty programma’s, promoties of speciale acties. Om deze aanvullende diensten te kunnen afnemen, kan het zo zijn dat je aanvullende Informatie moet verstrekken. De doeleinden en gronden voor verwerking van de aanvullende Informatie worden op het moment van verstrekking aan je bekend gemaakt.

Jumbo verwerkt de Informatie die je hebt verstrekt voor de aanvullende dienstverlening in de eerste plaats om de aanvullende diensten aan jou te kunnen aanbieden. Jumbo zal deze Informatie in de tweede plaats koppelen aan jouw bestaande Mijn Jumbo Account.

8. Nieuwsbrieven
Je kunt je opgeven voor nieuwsbrieven die door Jumbo worden verzonden. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, maakt Jumbo gebruik van het e-mailadres dat je hebt opgegeven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Jumbo kan ook je naam en/of geslacht gebruiken om de nieuwsbrief te personaliseren. Indien je geen nieuwsbrieven meer wil ontvangen, kun je gebruik maken van de afmeldmogelijkheid die in elke nieuwsbrief is opgenomen.

Jumbo verwerkt jouw e-mailadres ten behoeve van direct marketing op basis van haar gerechtvaardigd belang om jou de nieuwsbrief te kunnen toezenden.

9. Persoonlijke aanbiedingen
Vanuit www.jumbo-oss.nl wordt u vanuit bepaalde pagina's doorverwezen naar Jumbo.com. Hiervoor gelden de privacy en cookie statements van jumbo.com

Indien je bent bent ingeschreven op jumbo-oss.nl zal het gebruik van jouw Informatie alleen plaatsvinden indien je daarvoor je toestemming hebt gegeven. Indien je niet langer wil dat jouw Informatie voor bepaalde doeleinde van jumbo-oss.nl wordt gebruikt, kun je de door jou verleende toestemming intrekken door een bericht te sturen middels het Serviceformulier op www.jumbo-oss.nl/contact.

10. Cookies
Als er op enige manier gebruik wordt gemaakt van cookies, zijn naast de bepalingen uit dit Privacy Statement ook de bepalingen uit het Cookie Statement van Jumbo van toepassing. Het Cookie Statement vermeldt welke cookies worden gebruikt en wat het doel van die cookies is. Het Cookie Statement is hier te raadplegen.

11. Statistisch onderzoek
Jumbo streeft er naar om jou Websites en Applicaties van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Hiervoor is het noodzakelijk dat Jumbo continu statistisch onderzoek uitvoert zodat zij, waar nodig, aanpassingen in haar Websites en Applicaties kan aanbrengen.

Jumbo kan voor dit statistisch onderzoek gebruik maken van jouw Informatie, dit doet Jumbo op basis van haar gerechtvaardigd belang bij statistisch onderzoek, namelijk het verbeteren van de kwaliteit van haar diensten. Alleen speciaal hiervoor aangewezen medewerkers van Jumbo hebben voor dit doel toegang tot jouw Informatie. De resultaten van het onderzoek zijn altijd geaggregeerd. Dat betekent dat de gegevens in het onderzoeksresultaat niet persoonlijk tot jou te herleiden zijn.

12. Bewaren van Informatie
Jumbo zal Informatie over jou niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het verwerkelijken van de doeleinden waarvoor de Informatie is verkregen.

13. Verstrekking aan derden
Zonder jouw toestemming zal Jumbo jouw Informatie niet aan derde partijen (anders dan door Jumbo ingeschakelde verwerkers) verstrekken voor direct marketing doeleinden (bijvoorbeeld voor het toezenden van aanbiedingen).

Jumbo maakt bij het aanbieden van de Websites en Applicaties in sommige gevallen gebruik van derde partijen, bijvoorbeeld voor het hosten van haar centrale database. Jumbo heeft overeenkomsten met deze derden waarin afspraken worden gemaakt over de technische en organisatorische maatregelen die zij moeten nemen om jouw Informatie te beschermen.

Jouw Informatie wordt in beginsel binnen de Europese Economische Ruimte (hierna: “EER”) opgeslagen. De mogelijkheid bestaat echter dat Jumbo bepaalde (gepseudonimiseerde) Informatie opslaat op servers buiten de EER. Waar Jumbo de Informatie ook opslaat, zij zal er voor zorgen dat deze opslag altijd in overeenstemming met de wet is.

Jumbo kan jouw Informatie verder verstrekken aan derden als je daar zelf toestemming voor hebt gegeven. Jumbo kan ook Informatie aan derden verstrekken als deze Informatie niet tot jou persoonlijk kan worden herleid (zoals automatisch gegenereerde informatie, niet zijnde jouw IP-adres). Ten slotte kan Jumbo jouw Informatie aan derden verstrekken als dat moet op grond van de wet, als zij dat nodig vindt in een rechtszaak of als zij het nodig vindt om haar rechten te beschermen.

Op de Websites en in de Applicaties kunnen hyperlinks staan waarmee je de Website van Jumbo verlaat en op de website van een andere partij terecht komt. Jumbo heeft geen zeggenschap over diensten en websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat voor deze diensten en websites van derden een ander privacy statement geldt. Dit Privacy Statement van Jumbo heeft alleen betrekking op Informatie die via de Websites en Applicaties van Jumbo-oss.nl is verkregen. Jumbo accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) diensten en/of websites van derden.

14. Bescherming van jouw Informatie
Jumbo hecht veel waarde aan een goede beveiliging van jouw Informatie. Jumbo heeft dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw Informatie te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

15. Wat zijn je rechten?
Op grond van de privacywetgeving heb je als betrokkene een aantal rechten. In dit hoofdstuk binnen de privacy policy wordt vermeld om welke rechten het gaat en op welke wijze je deze rechten kunt inroepen.

Reactie
We proberen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen een maand op je verzoeken te reageren. De mogelijkheid bestaat echter dat we meer tijd nodig hebben. Indien dat het geval is, zullen we je hierover voor afloop van de hierboven bedoelde maand informeren. De extra tijd zal niet meer dan twee maanden bedragen.

Verzoeken kunnen worden gedaan via: Serviceformulier op www.jumbo-oss.nl/contact.

Om er zeker van te zijn dat de Informatie die je opvraagt ook echt bij jou hoort, vragen we je om een geldig legitimatiebewijs mee te zenden. We verzoeken je om het op jouw legitimatiebewijs afgebeelde BSN-nummer onleesbaar te maken.

De mogelijkheid bestaat dat we een verzoek van je afwijzen, bijvoorbeeld omdat je verzoek ongegrond of buitensporig is of omdat we (wettelijk gezien) niet aan je verzoek kunnen of hoeven voldoen. We zullen je ook van een afwijzing op de hoogte stellen. Verder bestaat de mogelijkheid dat we je vragen jezelf te identificeren voordat we je verzoek in behandeling nemen.

We wijzen je er op dat je, in het geval wij een verzoek van je afwijzen, het recht hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

lnzagerecht
Je hebt het recht een verzoek in te dienen om te achterhalen of wij op jou betrekking hebbende persoonsgegevens verwerken. lndien dit het geval is, zullen we je in overeenstemming met de wet een kopie van de over jou verzamelde persoonsgegevens verstrekken.

Recht op rectificatie
Je hebt het recht om een verzoek tot rectificatie van onjuiste op jou betrekking hebbende persoonsgegevens in te dienen. lndien mogelijk, heb je tevens het recht aanvullende persoonsgegevens te verstrekken om zo de verzameling van jouw persoonsgegevens volledig te maken.

Recht om vergeten te worden
Je hebt het recht om te verzoeken tot verwijdering van (bepaalde) op jou betrekking hebbende persoonsgegevens (het recht op vergetelheid). Indien je verzoek wordt toegekend, zullen we de betreffende persoonsgegevens verwijderen.

Recht op beperking
Je hebt het recht een verzoek in te dienen tot beperking van jouw persoonsgegevens. Dit betekent dat, indien het verzoek tot beperking wordt gehonoreerd, we gedurende de termijn van de beperking jouw persoonsgegevens niet verder zullen verwerken tenzij dit op basis van de wet toch geoorloofd is.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om, onder bepaalde omstandigheden, bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens, bijvoorbeeld als wij jouw persoonsgegevens verwerken op basis van gerechtvaardigd belang. Als je bezwaar maakt, zullen we jouw privacy belangen afwegen tegen onze bedrijfsbelangen. Als jouw belang zwaarder weegt, zullen we jouw persoonsgegevens niet verder verwerken.

Indien jouw persoonsgegevens worden gebruikt voor direct marketing, kun je altijd bezwaar maken tegen de verwerking. In dat geval zullen wij jouw persoonsgegevens niet meer voor dat doeleinde verwerken.

Recht op dataportabiliteit

Je hebt het recht een verzoek tot dataportabiliteit in te dienen. We zullen de gegevens die onder dit recht vallen op een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm aan jou ter beschikking stellen zodat je deze aan een derde partij kunt overdragen.

16. Minderjarigen
In beginsel mag iedereen gebruik maken van de Websites en Applicaties van Jumbo. Als je jonger bent dan 16 jaar, gelden er wel extra wettelijke regels.

Jumbo zal in sommige gevallen toestemming vragen voor het gebruik van Informatie. Als je jonger dan 16 jaar bent, moet die toestemming door je wettelijke vertegenwoordiger (ouder(s) of voogd), die dit Privacy Statement heeft gelezen, worden gegeven.

17. Wijzigingen in dit Privacy Statement
Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op de Website en/of via de Applicatie. De laatste versie van het Privacy Statement is van 24 mei 2018.

18. Vragen of klachten?
Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement dan kun je een bericht sturen middels het Serviceformulier op www.jumbo-oss.nl/contact.

Heb je een klacht over het gebruik van je Informatie en kom je er met Jumbo niet uit, dan kun je je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wolfskooi 49
5346 AH  Oss
Tel: 0412-630741

Openingstijden:

Ma. 8.00 - 21.00
Di.   8.00 - 21.00
Wo. 8.00 - 21.00
Do.  8.00 - 21.00
Vr.   8.00 - 21.00
Za.   8.00 - 21.00
Zo. 10.00 - 20.00

Vierhoeksingel 7
5345 AA  Oss
Tel 0412-487160

Openingstijden:

Ma.  8.00 - 21.00
Di.    8.00 - 21.00
Wo.  8.00 - 21.00
Do.   8.00 - 21.00
Vr.    8.00 - 21.00
Za.    8.00 - 21.00
Zo.  10.00 - 20.00

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevreden-heid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige mede-werkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Parkeren is gratis.

Ontworpen door ICT4Retail. Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden

TOP